15 januari: LOS WRANGOS och vi firar 6-årsjubileum!

By Daniel Josefsson on måndag, januari 12, 2015

Filed Under:

Club Nuggets inleder 2015 storstilat, vi firar 6-årsjubileum och bjuder in ett av Stockholms just nu fräsigaste band - Los Wrangos!

Med rötter i bland annat det insomnade rockabillygänget Eyeballin' Torpedoes (även det en gammal Nuggets-gäst för övrigt) tar dessa Stockholms-bandidos avstamp i gränslandet mellan jänkarcountry och mexikansk mariachi för att i akt och mening skapa något som, åtminstone på våra breddgrader och förmodligen på samtliga breddgrader öster om Sonora-öknen, är relativt unikt. Kalla det outlawcountry med mexikanska förtecken, kalla det tejano om ni vill. Outlaw-mariachi kanske? Lyssna nedan, avgör själva.

Hur man än vänder och vrider på saken: Bra utav bara helvete är det, och en hejdundrande januari-fiesta blir det. Inte minst med tanke på att vi samma kväll tänkt fira att det nu är hela sex år sedan Club Nuggets instiftades! Vi kanske bjuder på tårta. Eller också blir det tequila-race och ett och annat danssteg i DJ-båset. Vi får se. "Acapulco goldie" med Dr Hook, extra mycket Texas Tornados samt "Down in Mexico" med The Coasters kan vi nog lova i alla fall.

Helt fri entré! Välkomna!

Tider:
Start klockan 20
Los Wrangos på scen klockan 21
Stängning och fri aktivitet klockan 02

0 kommentarer for this post