Club Nuggets fyller tre år! Fest nu på fredag! ROB COFFINSHAKER och HENRIC HAMMARBÄCK live!

By Daniel Josefsson on tisdag, januari 24, 2012

Filed Under:

Nu på fredag, den 27 januari, ska vi fira att Stockholms, kanske Sveriges, bästa, snyggaste och mest frekventa countryevent uppnår den aktningsvärda åldern av 3 år! Vi gör det storstilat på Bröderna Olssons Garlic & Shots, och vi gör det med hjälp av två välkända ansikten från de gångna tre åren: Rob Coffinshaker och Henric Hammarbäck kommer att uppträda live i källaren!

Bröderna Olssons Garlic & Shots
Folkungagatan 84, Stockholm
Fri entré som vanligt!


Robban känner ni förstås igen från The Coffinshakers i första hand, men även från sin solokarriär (tre vinylsjuor än så länge, plus en fullängdare i vardande) och från metalpunkbandet Gehennah.
Henke är frontman i countrysoulbandet Southern Skyline som gjort två fantastiska Nuggets-spelningar hittills och just nu är aktuella med en vinylsingel där de spelat in två tidigare osläppta låtar skrivna av hjälten Jim Ford. Under 2012 ska Southern Skyline albumdebutera - en platta som, om det finns någon rättvisa i världen, kommer att följas av ett hejdundrande genombrott.

Bakom disken serveras det som vanligt öl och shots till tokvettiga priser, samtidigt som arrangörstrojkan Veronica, Mats och Daniel gästas vid skivspelarna av ett känt ansikte från förr - Martin Börjesson som var med och startade Club Nuggets på Hjärtats Bar/Söders Hjärta för tre år sedan. Det blir gött countrygung, febrigt sydstatssoulsväng och gyttjigt bluestryck tills alla blir nöjda och glada! Vi har inte exakt koll på tider och sånt, men dyk upp vid 20:00 så missar ni inget! Varmt välkomna!0 kommentarer for this post